Descarca De ce a murit, de fapt, Denisa Răducu? La un an de la moartea ei, tatăl său a dezvăluit adevăratul in MP3 si MP4 gratuit, Descarca gratuit videoclipuri MP4 si fisiere MP3

Publicat pe 2019-01-08 16:50:24
3,127 vizionari
like 34 dislike 4


Descarca Videoclip Mp4


#Stiri #Stiri24h
De ce a murit, de fapt, Denisa Răducu? La un an de la moartea ei, tatăl său a dezvăluit adevăratul
La un an de când a plecat dintre noi, Denisa Răducu a rămas încă în sufletul celor care au iubit-o și i-au ascultat piesele. Aceasta s-a stins după numai câteva luni de suferință, iar tatăl său a rupt tăcerea cu privire la ce s-a întâmplat cu fiica sa.

Emilia. Răducu nu își poate reveni nici acum, la un an și 4 luni de când și-a pierdut fiica. Acesta are un gol în stomac de fiecare dată când vorbește despre fiica sa.

De Paște, acesta a decis să meargă la mormântul fiicei sale, pentru vorbi cu ea.
Sărbătorile la noi sunt triste. Nu pot să spun că e sărbătoare. Pentru mine, pentru mama ei, pentru sora ei, nu ştiu dacă vreodată va mai fi vreo zi cum era când era toată familia​.” a declarat tatăl Denisei Răducu, la Star Magazin.

În plus, tatăl Denisei Răducu face acuzaţii grave la adresa celor cu care a lucrat cântăreaţa când era în viaţă. Bărbatul nu are linişte şi, spune că, ei sunt cei care i-au distrus fiica.

Citește și: Maria Ghiorghiu a primit mesaje de dincolo de la Denisa Răducu, Stela Popescu și Ileana Ciuculete: „Ea nu se aștepta să moară…”
„Boala fetei mele s-a declanșat din cauza lor şi a felului în care ei s-au purtat cu ea. Din cauza asta Denisa mea este unde este acum. Denisa nu a avut o boală, să ziceţi că a suferit nu ştiu câţi ani şi între timp boala şi-a făcut de cap, dar felul că ei au tratat-o aşa cum au tratat-o şi ei au ştiut multe.

Şi ştiau mai mulţi de neregulile pe care le făceau unii dintre ei, dar nu a venit niciunul să spună. Mie Denisa mi-a spus când era prea târziu.” a declarat tatăl Denisei la Star Magazin.


„Denisa a fost o fată care și-a cam văzut de treaba ei și ea știa că că băieții aceștia, oamenii aceștia se foloseau de munca ei. Dar ea și-a văzut de treaba ei. Să nu bage ceartă în familie sau mai știu eu ce.

Deci ultima vizită pe care mi-a făcut-o, până să se întâmple nenorocirea aceasta, a fost la sfârșitul lunii februarie. Am stat de vorbă, nu era bolnavă. Am discutat, mi-a spus ce a mai făcut și ea, ce și-a mai cumpărat. La începutul lunii martie a vrut să se ducă să se ducă să…își cumpărare o mașină să își facă actele pentru mașină.

S-a dus la bancă să scoată niște bani și surpriză! Când a vrut să scoată banii, nu mai avea niciun ban acolo. Ce cardul ei se mai folosea băiatul acesta. De multe ori, ea dacă nu avea timp să meargă și să își scoată banii să plătească biletele de avion sau mai știu eu ce altceva, îi dădea lui cardul.

Și de atunci din ziua aceea, totul a luat o altă întorsătură și sănătatea ei a fost distrusă. A leșinat la bancă și i s-a făcut rău. Lucrătorii de aoclo au sunat salvarea, a luat-o și din ziua aceea, totul a fost un dezastru”, a dezvăluit tatăl său.

https://www.youtube.com/channel/UCqdCm-18yWHjq1KkKtGXwcA?sub_confirmation=1

Descarca Manele Noi, Muzica Romaneasca, House, Hip Hop, Descarca Muzica Mix Youtube Mp3

Cristimega Whats up jo cu banii Oficial video Cantec Martinez Liviuguta2019 Tony ciolac Asa cum vrei Morena dance Rashid umarul meu Besomorph remix bass boosted Heartbeat Imperfect Noua Feat. icona pop Eminescu Melodii aprilie 2019 Catmusic live tv Pierce fulton Cultura Aripile Latin music dance Whoa Iti arat ca pot Golden vessel Pe drumul cu suparari Night move Steve aoki alan walker are you lonely feat. isak Manele manele Drumstep Betta Casino Teastept diseara Dread pitt Doina Kapishon Shizz lo Ganduri la miezul nopti Esti un sarpe Cosy aduti aminte Nick cacin Catalin printy nistor pentru mireasa si mire Toni de la brasov Greek music 2019 Midnight magic Guzilian Sam smith normani Wonders Titel miere si amar Dragostea din tei Ce am mai sfant Dj polique Sentimente de iubire Romanian spring hits 2018 Ali sultanul si ork sultanii brasileiera 2019 Play me like a violin Ferro Thank Muzica populara Gess gerald remix