Descarca AM FOST LA PARADA GAY BUCURESTI in MP3 si MP4 gratuit, Descarca gratuit videoclipuri MP4 si fisiere MP3, Youtube MP4, Youtube MP3

Publicat pe 2018-06-14 16:14:06
417,183 vizionari
like 17,653 dislike 4,771Cred ca a te simti cu adevarat liber si de neinvins are in compozitie sentimentul de a iubi si a fi iubit.
Iubirea dintre doi oameni este cea mai mare forta, cea mai mare bucurie, cea care ii ajuta pe cei doi sa treaca prin cele mai dificile situatii, mai usor decat daca ar fi singuri.
De aceea este atat de important sa fim deschisi spre ea.

Dumnezeu ne-a facut diferiti. Este foarte important sa intelegem asta si sa acceptam faptul ca fiecare se manifesta in felul lui si isi traieste bucuria in felul lui.

La fel este si cu iubirea... Pentru fiecare, iubirea se manifesta intr-un fel anume si fiecare iubeste in felul lui. Important este ca iubeste.
Pentru ca atunci cand iubesti esti mai fericit, mai bun, mai puternic si daruiesti foarte mult bine in jurul tau. Atunci cand simtim iubire, cand daruim si primim iubire, totul este posibil.

A-ti reprima iubirea inseamna opusul…

Asadar, e important sa ne acceptam asa cum suntem si sa ne dam voie sa ne bucuram de viata pe care o avem si sa fim fericiti cu ceea ce ne face pe noi insine fericiti.
Pana la urma fiecare dintre noi are dreptul divin la #fericire.

🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈

Subscribe to RENGLE ►►► http://bit.ly/Subscribe2RENGLE
FOLLOW:http://instagram.com/rengle.now/

MANAGEMENT: [email protected]
CUTIE POSTALA: Emil Rengle, Oficiul Postal 49 Bucuresti, Cutia Postala 74

Descarca Manele Noi, Muzica Romaneasca, House, Hip Hop, Descarca Muzica Mix Youtube Mp3

Denisa petcovici Bazin Jaydon lewis afterfab remix Beatsmash trias Carlas dreams remix Flshbng raindance Information overload Vanic saint sinner forever down Uz mad rome in silver remix Aditza Universal music Premiile gopo Muzica noua romaneasca 2019 Gashi disrespectful radeye remix Reggaeton mix 2019 mai Ceai face tu pentru mine Simbai Babylon Nek music tv Doru de la constanta Demoga music Hit Axol Top summer hits 2019 No copyright sounds Tenka Cum de te lasa Taxi Impacare Nikolas sax Bryan finlay E jale Cine e frumoasa mea Vanic Taking you deeper Whats up cu banii Oltean clan Romance Hituri 2018 Let me go Reggaeton romantico 2019 Dj dark deep feeling march 2019 Dana dance Joe killington Leapsa muzicala Daragos udila Arkanian fcktht Maxinfinite Killa fonic abu dhabi Top dance 2019 Billie eilish New 2019 Rae sremmurd Jnae morrae remix Doina 2019 Pete davidson Sofer de romania Italobrothers Louiejayxx Fruntea sus